söndag 1 april 2018

Vinterdistans

Tjo tjo hoppas ni alla har haft en trevlig påsk med mycket godis och god mat.


Planen för idag var egentligen obefintlig. Vilodag med andra ord, hade behövts efter 4 dagars hårdkörning.
Men när Kajsa frågar om man vill hänga med på 4 timmars distans så tackar man inte nej. Att snacka skit i några timmar är ju alltid kul.

Planen var att Fabian också skulle följa med men det hade blivit lite för långt för honom så han skippade dagens pass. Synd.
Han har 25km hemifrån till Nockebybron där vi träffades.

Vi träffades 10.40 vid Nockebybron och satte sedan fart ut mot Ekerö/Färingsö. Härligt att köra på morgonen då man får det överstökat. I vanliga fall hade jag startat någon gång runt kl 5 och kommit hem 9, Men nu har jag ju haft hela eftermiddagen över till annat såsom att titta på Tour of Flanders.

Vi cyklade ut mot Ekerö och körde FRA sträckan vilket blev några kilometer extra. Härligt värre. När vi kom till Tapströms så svängde vi av mot Färingsö och fortsatte på en cykelväg i ett bra tag innan vi började köra på gatan.





Det som är bra med vägarna ute på Ekerö är ju att det typ inte kör några bilar här, visst du kanske blir omkörd av 2 eller 3 bilar men det är ingenting jämfört med t.ex Stockholm.

Efter 33km så kom vi ut till Färentuna (Vilket ni självklart vet vart det är?) Sen så vände vi hemåt på en liten loop innan vi fortsatte på samma väg som vi kom ifrån.

Finns inte så mycket mer att säga än att det var kyligt, långt, molnigt, härligt och jobbigt.Juste, Kajsa körde ett gäng 30 sekunders intervaller också.

När jag kom hem efter 3,30h cyklning så var man bara lagom trött och hungrig.Det blev totalt 80km, 3,30h och 630 höjdmeter.Stackars Kajsa var tvungen att cykla hem också. Hon hade redan cyklat hit och att sen cykla hem är ju galet. Hon cyklade 113km och 5,30h idag. Nytt rekord för henne både distans och tidvis. Hatten av till dig Kajsa.

Kung e du Kajsa. Hon brukar läsa bloggen så shoutout till dig.



Nu ska det ätas och sovas. Gonatt!






1 kommentar:

  1. Klart jag följer bloggen, alltid bra läsning! Tack för sällskapet! :)

    SvaraRadera